Teden otroka na naši šoli

»Otrok, nepopisan list.« List, na katerega smo na PŠ Šentlovrenc z učenci in učitelji skozi ves teden pisali v prijetno obarvanega. Učencem najljubši teden, za katerega si želijo da bi trajal in trajal. Zakaj?

Prvošolci so imeli pri ŠPO  igro z baloni, v torek so prinesli igrače od doma, v četrtek smo se z avtobusom odpravili v PŠ Dolenja Nemška vas, kjer so bili sprejeti v skupnost učencev OŠ Trebnje, v petek, pa smo izvedli tehnični dan in se odpeljali na Jurjevo domačijo, kjer nas je sprejel učitelj Uroš Primc in predstavil življenje nekoč.

Drugošolci in tretješolci so imeli v petek igralni dan izvedli pa so tudi dejavnost 8 krogov odličnosti.

Četrtošolci in petošolci so si ogledali film Košarkar naj bo ter Čudo, pri ŠPO so si izbrali igro po lastnih željah, ter imeli predavanje o medvrstniškem nasilju.

In kaj je bilo skupnega vsem. To, da učenci niso imeli domačih nalog in to je tista pikica na i, zaradi katere si učenci še toliko bolj želijo več takšnih tednov 😊.

V podaljšanem bivanju pa smo pekli kostanj, skozi ves teden pa so nam dneve lepšali tudi zajčki, za katere so učenci skrbeli in jih crkljali.

 

Petra Kastelic

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost