![20240624_095444 20240624_095444](http://sentlovrenc.os-trebnje.si/wp-content/blogs.dir/22349/files/zadnji-solski-dan-2024/thumbs/thumbs_20240624_095444.jpg)
![20240624_095237 20240624_095237](http://sentlovrenc.os-trebnje.si/wp-content/blogs.dir/22349/files/zadnji-solski-dan-2024/thumbs/thumbs_20240624_095237.jpg)
![20240624_094900 20240624_094900](http://sentlovrenc.os-trebnje.si/wp-content/blogs.dir/22349/files/zadnji-solski-dan-2024/thumbs/thumbs_20240624_094900.jpg)
![20240624_094827 20240624_094827](http://sentlovrenc.os-trebnje.si/wp-content/blogs.dir/22349/files/zadnji-solski-dan-2024/thumbs/thumbs_20240624_094827.jpg)
V petek, 18. 11. 2022, smo izvedli načrtovan naravoslovni dan. Dan smo začeli s tradicionalnim slovenskim zajtrkom, ob katerem smo ponovili pravila in bonton obnašanja pri jedi. Po zajtrku smo si pogledali kratek video na temo naravoslovnega dne in film o pripravi sadne kupe. Nato so učenci v okviru kuharske delavnice sami pripravili sadno kupo in ob vodenju domačo sladico skutno zlevanko. Komaj so čakali, da se je sladica malo ohladila, saj je zelo omamno dišalo po celi šoli. Pripravili so tudi manjšo degustacijo za učence in učitelje naše šole. Dan je bil zanimiv, predvsem pa zelo okusen.
Alenka Kolar