Prireditev ob materinskem dnevu na PŠ Šentlovrenc

Četrtkovo dopoldne, dan pred materinskim dnem, smo v goste povabili otroke iz Vrtca Šentlovrenc. Ogledali so si prireditev, ki smo jo pripravili učenci in učitelji PŠ Šentlovrenc za starše, predvsem mamice ob materinskem dnevu. Nastopajoče, malo starejše vrstnike, so najmlajši nagradili z zbranim poslušanjem, budnim spremljanem predstave, aplavzom in nasmeški na obrazih.

 

Popoldanska prireditev pa je bila v Šentlovrencu po nekaj letih premora prava popestritev. Poskrbela je za živahno dogajanje v kraju. Celotna prireditev je bila v prvi vrsti namenjena mamicam. Učenci so s svojimi pevskimi, plesnimi in dramskimi točkami v dobro voljo spravili polno dvorano staršev.  Nastopili so z velikim elanom, morda tudi zaradi obiska pomočnice ravnatelja OŠ Trebnje, gospe Ane Kastigar. Za obisk in podporo se ji najlepše zahvaljujemo.

Materinski dan je dan, ko se lahko javno zahvalimo našim zlatim mamam. V tem duhu se je tudi zaključila prireditev ob materinskem dnevu.

 

Posebna zahvala gre gospodu Branetu Prazniku, prijatelju naše šole, ki je zopet poskrbel, da je v svoj fotografski objektiv ujel najlepše trenutke obeh prireditev.

Zapisala Teja Zajec

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost